hjärnsläpp på datumet igen + jag kommer inte orka ändra när jag väl fått reda på det

Tjenis penis !
Idag var det sista dagen jag praoade på ofvandahs , vad sorgligt ... nu tänker jag bli super sentimental, nej men däremot var Alva (som jag praoade med) värsta "jaa Emelin .. sista dan idag asså , det är hemskt ju" mina exakta ord som svar "Alva ... bli inte för sentimental nu"
I vilket fall så fick vi göra varsin drottningtårta, mums !
Jag åkte hem till Alva när praodagen var slut för att ta emot en del kläder som hon inte längre ville ha så när jag var påväg (råkade skriva påbög, haha) hem såg det ut som om jag bar på en soppåse eftersom jag bara tryckte ner kläderna i en icapåse och knöt en klassisk "den här påsen tar jag till soptippen" knut.
Vi hade planerat på att plugga kemi men istället satt vi i köket och åt tårta och pratade sen sa jag bestämt "Nej asså Alva nu går vi och pluggar, kom !" så plockar vi undan vår disk och går in till hennes rum så hamnar vi framför hennes laptop istället, duktiga ! Vi drogade låten "Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i" på youtube (Alva är lite efter så hon har inte spotify så jag kunde inte logga in på min heller) där satt vi i alla fall och tryckte "spela igen" så fort låten nodde mot sitt slut.
Jag fick ju en del blickar när jag gick där med min "soppåse" och min tårta, kändes det som i alla fall, det blir alltid så man blir värsta paranoid så är det egentligen ingen som bryr sig.
När jag kom hem hoppade jag i duschen (asså inte bokstavligt talat, varför säger man så egentligen man halkar ju, vill du som uppfann citatet att man ska dö eller ?! SCHYSST !) så jag STEG IN I DUSCHEN sen åt jag mamma, yasmin och hennes kompis mat och så tittade jag och mamma på "Så ska det låta" sämsta programmet, i know, så jag stack efter ett tag när jag blev informerad om att "Emelin, det blir ingen reklam på ettan -.-" så jag satte mig och pluggade kemi för att må bättre ... gottgöra att vi var lata hemma hos Alva.
Hejdå roman inlägg !

kommentarer
posted by: aliki

... och det gjorde du medan jag var på en mcrkonsert som var awesome! jag stod längst fram i mitten, lucky or what?

2011-03-19 @ 11:46:02

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback