london

Jag hann skriva ett inlägg, shit vad glada ni blev nu.
Jag gick och la mig typ två igår ..smart drag med tanke på att jag gick upp nio. men det var lite avsiktligt också, jag vill vara trött så jag kan sova i flygplanet. Jag gick dock och la mig med ångest inför resan idag, vet inte varför, antar att det känns konstigt nu att tänka på tanken att jag ska flyga själv och gå till gaten själv osv.
Lite tidigare igår kväll hade jag ont i magen, det stack till då och då så jag sa det till mamma och hon svarade att jag hade mått likadant kvällen innan vi skulle åka till Iran. Där ser man, jag är en sådan människa som får ont i magen innan jag reser. Trevligt ...
Jag och mamma ska ta bussen som går kvart i elva till centralstationen och vi får därefter skjuts av mammas jobbar kompis till flytgplatsen eftersom hon erbjöd sig att skjutsa oss. Anledningen till att vi åker till centralstationen först är för att mammas jobbar kompis skulle lämna av sina barn där. så, nu vet ni det. Tänk att jag alltid ska gå in på en massa onödiga detaljer, men jag kan inte hejda mig, haha. puss!

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback