klippklippklipp

Heej !
Egentligen visade det sig att jag hade tillgång till nätet där i enköping men jag pallade inte skriva ett. Behövdes inte riktigt. Det var faktiskt väldigt kul där borta ! De har en spelhall så vi spelade basket, båda barn och vuxna, smällde fyrverkerier bara för att och kollade på Borat och mer där till !
Det var jättemysigt i stugan vi bodde i, eller egentligen är det ett hotell, det är gjort av bara trä, så jävla snyggt !
Vi var rätt så många faktiskt, det var jag, syrran, André, Alexander, Amanda, Bijan och Arian. Bijan är dock 18 snart 19 år men han va me oss och nu skrev jag namnen på dem som jag umgicks me.
Imorgon vet jag inte vad jag hittar på, men det jag vet är att syrran sover över hos två kompisar (de är syskon) och pappa är i avesta och sover över där så det blir bara jag och mamma så vidare jag inte hittar på nåt me nån kompis. Kvällen får nog jag och mamma för oss själva i alla fall :) mysigt ♥
Jag får ju inte glömma att skriva att jag har klippt mig, till axlarna på ett ungefär. Känns skönt att ha kort hår men saknar det långa, okej det var inte rapunsel hår men ni har sett bilder så ni kan nog skapa en bild i huvudet.
Jag kommer nog platta håret för det mesta .... :)
Detta blev resultatet :
PUSSS ♥

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback