jag vänder på dygnet

Har vart lite lat gällande inlägg, har velat skriva men jag känner mig så trött bara.
Ändå så är jag uppe, jag vet men jag pallade inte skriva.
Haha jag diskuterar med mig själv i huvudet jag ba : "men Emelin du är ju uppe ?" "ja men för jag vill, jag orkar inte skriva bara" "asså du är ju inte tvungen heller" "nejmen jag vet"
Skitsofren, haha. Jag har använt det ordet rätt ofta på sistone, det har kommit till användning helt enkelt !
Mamma sover just nu för hon jobbar imorgon, jag har jullov, mohaha !
Fast jag är rätt säker på att mamma eller pappa ringer imorgon kl. halv tolv och ba : UPP MEREJ !
Men jag vill inte ju :( Jag vill sova till två ! mm, mysigt; ligga i min mjuka säng och puffa till kudden så den blir perfekt och känna glädjen av att jag kan sova hur länge JAG vill ! Dem är glädjedödare, där har vi ordet ... GLÄDJEDÖDARE !
Jag vänder fan på dygnet. Snart måste jag börja lägga mig tidigt för att vänja mig. Det suger rätt hårt.
Men jag längtar till skolan, eller aa, inte SKOLAN men alla vänner.
Sen efter två veckor kommer jag få värsta sadface för att skolan har börjat och aldrig kunna fatta varför jag längtade, men som jag skrev, jag längtar till VÄNNERNA och inte SKOLAN.
Tycker att det vart en rätt slapp och bra dag idag ändå, lyssnade på musik på hög volym för mig själv och myste med Quattro samtidigt, sen efter ett tag kom mamma hem och ett tag efter att hon kommit hem gjorde hon i ordning fiskbullar som jag brukade kalla såsbullar när jag var liten, men hey, de är täckta med sås, don't blame me. Har alltid älskar SÅSBULLAR (that's right, såsbullar). Medan jag och mamma åt kollade vi på Biggest Loser för att vi inte pallade byta kanal, helt ärligt tycker jag att det är ett nedsättande program. Måste det sändas i tv ? Folk ska stå på vågar och se sin vikt som har mer än två siffror och samtidigt ser hela världen det också, vilken ära !
Ha en trevlig dag idag, alltså tisdag för klockan är över tolv. Genious.
PUSSS ♥

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback