2011

Haha, den ultimata statusen "2011" jo tack jag vet :) nejmen alla har väl någon status som ger en hint om att det är ett nytt år, bara för att jag har för mycket fritid så ska jag ge några exempel : Nytt år !, 2011, Nu är det ett nytt år, Nu är 2011 här !, okej ni fattar, haha.
Det visade sig att kvällen blev rolig, jag underskattade den men det var för att jag inte visste att Ronja skulle komma, hon känner den familjen också och hennes familj var bjudna så det var tur det, tror nog att vi lever några extra år till för att vi skrattade så mycket ! Haha, gud vad töntigt det låter menmen.
Imorgon (eller idag med tanke på att kl. är 03.10) så ska jag och min familj till landet med några kompisar och sova över där och grilla o.s.v aa, just nu så är det inget jag ser fram emot, har ingen aning om vilka som är där eller hur det kommer bli, hur roligt på en skala 1- 10
Det värsta av ALLT är att jag måste gå upp halv elva typ, skona mig ! haha mamma ba till Ronja : Brukar du gå upp så sent som Emelin gör ?! (typ, ett) hon ba : aa, hehe jag sover tillt typ tolv - ett, haha, jag vänder på dygnet.
mamma ba : aha :o men imorgon går du upp halv elva !!
Dö, mamma dö. Måste man va där typ ett eller ? vilka liv, man kan väl komma typ tre, fast jag svär att mamma och pappa skulle tvinga mig att gå upp elva "bara för att"
Puss & Kram och hoppas att 2011 blir ett toppen år för er ! ♥

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback