PAN!C

Extrem fail påväg till bion: vi bestämmer att vi ska ta 11:an som går 19.52, pavlos smsar och säger att aliki är seg så vi tar 20.12 bussen istället. Jag går till busshålsplatsen med yasmin som också skulle ta samma buss och sen dra till sina kompisar, pavlos ringer nästan sekunden efter att jag gått på bussen och säger att jag ska gå av på hållplatsen efter den jag gått på på och att vi byter till 7:an tillsammans för att de inte skulle hinna ta 11:an. Jag går av och medan jag står där och väntar passerar 7:an, men jag går inte på för jag väntar på dem, de hann inte för att Aliki tappade sin vante på vägen och de var tvugna att gå tillbaka en bit. Vi kollar på busstiderna när de väl kommit fram, 11:an går 20.44 och 7:an går 20.39. Filmen börjar 21.00.
Vi bestämmer oss för att gå till ettans busshålssplats men ser den passera och nästa går om tio minuter eller nåt.
Klockan var då 20.26 när vi bestämde oss för att ta 7:an ändå. Vi springer tillbaka till busshållsplatsen, jag frös om tårna och kunde inte känna mina fingrar eller ben.
När vi kommer fram till busshållsplatsen är klockan nästan 20.30. Så vi sitter där som idioter och fryser arslet av oss i väntan på bussen som såklart skulle vara mågra minuter förenad. När bussen väl kommer går vi på och sätter oss längst bak, och ett till såklart: HELA FUCKING UPPSALA GICK PÅ BUSSEN !
Vi klagar för oss själva och kommer fram ungefär 20.55
På spegeln sitter en missnöjd Ronja som hade fått vänta i nästan en timme för att vi sagt att vi skulle mötas ungefär 20.00. Efter många klagomål från hennes sida beställer vi våra stuff och det visar sig att det hade krånglat lite med 3D glasögonen så vi hann precis !
Filmer var bra men riktigt jävla obehaglig, det var en sån där vatten film så de måste hålla andan och skit, man fick panik.

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback