Iv'e got a problem, yes I do

Asså shit, varje onsdag känner jag mig som en jävla klumpeduns med fiolen på ryggen, det förstör hela dagen ! och så har jag alltid en tung väska. Jag krockar typ med allt och alla ju ): haha. Men jag får väl vänja mig vid att det blir så på onsdagar. Åh just det, fiolen får inte plats i mitt skåp heller + att det är säkert fullt med dammråttor där inne nu för jag använder det aldrig, jag har alla mina böcker i väskan, tycker bara att det är jobbigt att gå fram och tillbaka till skåpet efter varje lektion även fast det är det smidigaste så att man slipper bära på väskan, meeen min lathet tar över, yeah !

Efter min fiol lektion var jag på stan med Melon och Kix men grejen är den att vi stod bara utanför SD's stuga och pratatade, vi bara stod där, helt ärligt... vilka liv alltså. Men vi skrattade som idioter iaf :)

Men nu ska ni få lite bilder och videos !

LET'S START WITH THE VIDEOOOOOOOOS (nej vadå caps lock damp?)Hahaha och så hör man Melon i slutet hon ba : jaja -.-det var bara dem två så nu kommer bilderna :D


jag och Melon :) btw, ni kanske ser hårtoningen nu, even better? känenr att jag kommer tjata om att ni kanske ser den bättre gång på gång efter varje bild jag tar, haha nejdå men om det verkligen sysn så kanske jag skriver det, okej inte efter ett år.


den är bara lite konstig...


BÄSTA BILDEN... BÄÄÄSTA BILDEN (okej jag råka ta den)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS (I've got a problem, yes I do)


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback