the lovely people i love

Hej :)


Haft en rätt chill men trött dag i skolan. Fattar egentligen inte varför jag är så himla trött, jag la mig kl elva, vanligtvis brukar jag lägga mig typ kl ett. Menmen.

Åkte buss hem med tvillingarna Carl och Gustaf. De hade fastnat för att "aw, var inte ledsen, ät en persika, av en persika blir du gla !" - att persier gillar persikor, hur många ggr har man inte hört den? så himla typiskt, så det kommer jag nog plågas med ett tag nu men det är bara att BITA IHOP ! visst har jag det tufft här ?!


Tänk att jag alltid får ett gott skratt när jag är med mina kompisar. De är så jävla underbara. Så mysigt och härligt att vara runt omkring dem. Man blir så himla gla ... persikor gör fan susen !
Nej men de är underbara, luv ya ♥

Mamma är typ på någon jobbgrej nån annanstans så hon kommer inte hem förns imorgon - hon åkte igår.
Är alltså ensam hemma med sis, Quattro och father, iof Ali - pappas kompis kommer hit varje kväll för att han inte har hittat lägenhet än. Men det är lugnt, han jobbar som taxichaufför så ibland kommer han typ kl fyra på morgonen.

Ska bli mysigt att titta på idol ikväll med pappa, var tvungen att skriva det, det är inte ofta mamma åker bort så att man blir själv med den ena utan tvärtom för det mesta. MYSMYSkommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback