om du har ett äpple vill du dela det med mig?

Vet ni? Nu är jag stolt över mig själv, you wanna hear why, you wanna hear why?
JAG KOKADE MAKARONI ! OMFG.COOLT VA ?!
För mig är det ett framsteg, ett nytt kliv närmare att få bli en kock.
Eller inte ... nej men jag vill inte bli kock för har ni tänkt på att en kock nästan alltid är tjock? så är det i filmer iaf och JA jag ser på för mycket film och JA just därför tror jag att alla kockar är tjocka !
Men det är väl rätt uppenbart, är man kock så måste man ju bli lite frästad visst? Jag menar stå där och laga till den där koda korven (nej korv är äckligt) den där goda biffen som inte kan se mer saftigare ut. Jamen det är väl klart att man lagar en till, till sig själv, för då har man kunskaperna och då blir det fett gott också.
Min svaga punkt som kock skulle ju vara efterrätterna, vem faaan kan motstå att typ göra värsta sats efterrätteran till sig själv bara för att man kan ? Nu blev jag sugen på glass bara för det, eller nej, där ljög jag, jag är propp mätt sörrni !

Åh jag vet jag kan varje dag skrva om hur det skulle vara att ha olika jobb. Ba, jaha nu var det tisdag, tiiisdag, TÄNK ATT VARA ADVOKAT? Hur jävla kul måste nite det vara? haha nejdå skittråkigt ju, så får ni sitta och läsa om vad jag tycker om advokater, näääej, inte riktigt bloggformat va ?:D

okej, nu spårade detta inlägg lite men en gång i veckan (or make that three) kan jag väl få spåra lite?


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback