Broken hearted girl

Hejsan alla! Jag har suttit och pluggat spanska en stund för jag har ett prov den 11 maj :/ ser inte fram emot det men ändå så gör jag det för att jag vill få det överstökat. Tror faktiskt att det kommer gå rätt bra, jag menar jag är inte usel i spanska.
Igår var jag mamma och pappa och provkörde en bil som pappa förmodligen tänker köpa men det är både jag och sis enade om att det inte är en bra idé för den är skit dyr (600 000) och inte ens miljövänlig, sen har vi redan en bra bil. Men pappa och mamma tycker att bilen som vi för tillfället provkör är strålande bra så det lutar väl åt att de köper den även fast de ber om våra åsikter? Det är en stor...eh vafan heter den...toyota landcruiser! Så hette den. Ni får se en bild i slutet av inlägget.

Pappa kan ju inte sluta komma på en massa fördelar med bilen och jag och sis kan inte sluta komma på en massa nackdelar med bilen, den har typ 15 ställen men kan lägga grejer i och DVD och mycket mer plats att sitta i om vi ska åka någonstans långt med bilen (vilket vi typ gör 1gång om året?)
Jaja nog klagande, förstöööör världen pappa gör det....-.-"

Aja, sen åkte vi till kista och käka mat :D sen hyrde vi filmen "The box" som nog hela familjen hade lite för höga förväntningar om.

Ha det hemskt, dåligt,tråkigt och helt enkelt...underbart!

Typ så ser den ut?kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback