MEN DU TROR SOM DU VILL :))

Hej :P


Nu satte jag mig en snabbis vid yassis dator för att kolla mailen och klämma in ett inlägg :D
Pappas kompis Bengt sov över men har nu åkt hem och ikväll klockan 8 typ ska vi, familjen gå till grannarna och umgås kanske man kan kalla det. Okej för er perversa där ute, try to control your selfe ;)
Det ska bli kul faktiskt för jag känner inte för att sitta hemma och uggla på en lördag.
För en stund sen satt jag och sis och kollade på lite Illuminati grejs på Youtube och var oxå inne på Wikipedia för att snappa åt oss lite information. Och det var ju så som Linn hade förklarat  bortsätt från att dem inte dyrkade satan så vi stryker det där med att jag var värsta über för det där med Obama talet baklänges xd
Men att dem inte gillade kyrkan och det där med familjens ägo delar och grejer stämmer, så deras åsikter enligt mig var ju inte okej. Det där med Michael Jackson kan ta sig cokså det är bara folk som över reagerar för att han kanske sagt något som plötsligt kan kopplas till Illuminati om man verkligen vill det.
Och alla rappare som kanske har en text som t.ex 2pac "Illuminati want my soule and my body" Det kan ju bero på att han kanske är kristen och tror på Illuminati och "tror" att dem vill han nåt ont, han över driver nog bara för att han just tror på det. Du som kanske tror på gud kanske tänker att för att du fick en glass är det gud som sagt till din morsa att ge dig en.

Men jag kan starkt säga att jag tror på att Illuminati fortfrande finns men inte att dem nån gång ska ta över usa och sånt, det är ju i stort sätt bullshit. det finns säkert folk som kan kalla sig "aa jo vi är Illuminati" men det stämmer inte, alltså det är väldigt svårt att förklara ur jag menar men jag tror på det jovisst men inte att dem kommer kunna göra nåt speciellt.
kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback