IT CAN ONLY GET BETTER

Hej sötnötar :))

Nu sitter jag hemma hos Behrad och Vida och har det inte så värst kul för vi gör typ inget. Yasmin vet jag inte vad hon gör och Vida håller jag ingen koll på heller jag svär att dem båda däckat i soffan eller nåt. Behrad och hans kompis Mattias skulle sova :)) Dem vuxna sitter där nere vid elden och spelar gitarr och drar säkert några turk skämt hit och dit ;)?
Kul man kan ha :))? Undrar egentligen när vi ska hem, klockan är 1 :o Okej jag är inte sån som går och lägger sig 11 på en helg men vi brukar inte stanna hos folk så värst länge men med tanke på att vi bor grannar så tar det inte 1 timme att gå hem :)) Jaja haha. Jag är faktiskt inte trött! Okej det var inget mirakel, det brukar jag nämligen inte vara vid den här tidpunkten om man bortser från att jag somnade totalt igår kväll runt 11 ^^ Men jag vet inte varför, jag hade typ tråkigt och satte mig i soffan och bestämde mig för att nä fan jag sover lite men jag pallar inte gå till sängen, sen väckte ju mamma förstårs mig efter en stund och sa att jag skulle gå till sängen i stället :)
Sen när jag lagt mig kollade alla på "Bröllopps Fotografen" den var tydligen inte så värst bra sa mamma :/
Hon hade för höga förväntningar som hon alltid har angående filmer, det blir fan alltid så först mamma ba : Gud den HÄR filmen är så JÄKLA bra!!!
nån familje medlemm : öh, har du sett den eller?
mamma : näe men jag har sett trailern den värkar JÄTTE ROLIG!!
familje medlemm : okej då ... vi tar den

Efter filmen

Alla : fan den sög ju -.-

Jupp, hehe Aslanis vettni ;) Vi blir aldrig nöjda, det kan fan alltid bli bättre ;))

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback