It's empty without you.

Hej guys !

Hemma från Italien nu. Kom hem igår runt em. Känns helt ärligt skönt att vara hemma igen, har saknat sverige och alla de underbara människorna i landet ! Har ett milion-tals bilder men de kommer upp senare!
Sen är jag enormt besviken på företaget som gav oss husbilen för de gav oss nämligen fel husbil, vi skulle ha haft en större men de klantade till sig tyvärr...sen var bilen lite cepp vid andra delar.

De första typ tre dagarna regnade det, besvikelse där men sen kom solen som tur var, blev jävligt varmt tillslut och dagen vi åkte så skulle det bli 40 grader :o !

Har faktiskt inte köpt så mycket kläder, men imorgon bär det av till stan, rea vettö ;)
Men jag har såklart köpt ett sånt där hjärta av typ glas eller nåt, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men de är kända i italien, ett fick jag som present av min faster som jag valde själv, grymt fint och ett fick jag gratis av killen i en annan affär, han som jobbade där, vet inte varför, han höll på att slå in en värsta maffig glasstaty som vår fasters man köpte så stod jag där bredvid så fick han ryck och bad mig välja vad jag välja där bland smyckerna :) asschysst !

Idag var Tilde här, mysigt värre :) Sen så har vi hyrt the wolfman som jag och familjen ska se på sent ikväll !
Lika mysigt det :)
älskar låten btw

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback