matte är mitt liv

Hej, just nu sitter jag och pluggar matte för matte är mitt liv, men jag tänkte att jag kunde klämma in ett inlägg eftersom jag inte har uppdaterat sen igår måste det ha vart om inte senare, nej det var igår !
vet ni vad jag stör mig otrooligt mycket på ?! att jag nästan ALLTID råkar skriva "dte" först. Det har bara blivit så, just nu har jag Google Chrome så det kommer ett rött sträck under ordet så fort jag stavar fel men dem där röda sträcken upprepar sig asså !
Spotify (rött sträck, men hallå, där stava jag inte fel m.r google chrome, eller är du feminin?) har jag på, lyssnar på Stockholm i mitt hjärta av Petter, bra låt faktiskt, man brukar kunna vara rätt lat så jag lägger in ett youtube klipp i slutet av inlägget istället för att be er gå på spotify själva, usch, börjar bli för snäll ! (som om det vore negativt) kan också skriva att jag slog in julklappar igår, tänkte vara lite finurlig om man skriver så och skriva lite jul rim också ! Dock blev dem nog rätt failade som typ : paketets tjocklek är liten, hoppas att du inte blir besviken ! eller ... : sista presenten jag slår in är till dig Panthea, men det gör dig inte mindre värd ska du veta !
haha, värsta b men det får duga :)
I'm out !
PUSSS ♥

kommentarer
posted by: Laramore ^^

Sv; Tack! :) Hästar är inte farliga, de är supersnälla! :)

2010-12-22 @ 17:32:05
hemsida: http://laramore.blogg.se/
posted by: AJ

riktigt bra gjort med rimmen! bättre att ha ett än inget alls ju :) vart bor en sån trevligt person som du då?

2010-12-22 @ 18:13:22
hemsida: http://actionz.blogg.se/
posted by: AJ

ja menar de, uppskattningen ges för att du lagt ner energi på det ju :) jasså, samma här :) vart i uppsala då?

2010-12-22 @ 18:30:34
hemsida: http://actionz.blogg.se/
posted by: AJ

ja om du vågar så? :) skulle va kul o snacka med någon ny person som man inte känner :) adda facebook? (finns på bloggen)

2010-12-22 @ 18:48:54
hemsida: http://actionz.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback