igår + idag

Jag vaknade sent imorse som vanligt, syrran väckte mig med ett sms (hon sov över hos en kompis) runt elva kanske och fråga om jag ville hänge me ner till stan eftersom att planerna har vart o stabila om vi ska ner eller inte.
jag orkade först inte men gav med mig, det visade sig att tjejen som hon sov över hos också följde me, nemas problemas ! Smarta jag kom på när vi var på väg till ginatricot att jag hade glömt mitt presentkort som var laddat med 300 kr hemma, lite fånigt eftersom samma sak hände igår när jag och min family var i kista. Lyckat !
Trots rean så hittade jag inte mer än en t-shirt som jag (+ syrran, som typ dog för den?) tycker är grymt snygg !
Det blir jättesnyggt om man har ett skärp på, systern min har ett brunt smalt flätat skärp så det kan jag låna, dock i utbyte mot att hon får låna tröjan nån gång, vi lånar kläder av varandra rätt ofta (oftast lånar jag av henne) så det var rätt självklart att hon skulle få, annars hade hon säkert blivit värsta bitchen och aldrig velat låna ut nåt till mig, syskonkärlek ♥ när vi väl snackar om (eller jag skriver om) kläder så kan jag skriva ner att syrran ska rensa sin garderob ikväll så då snappar jag åt mig det snygga som hon inte vill ha. oh juste, i kista hittade jag en hur cool som helst tjocktröja som har lite olika färger (bild av allt jag köpt igår + idag dyker möjligtvis upp i bloggen ikväll eller senare i veckan) jag köpte också en jeanssjkorta som är normal-lång, alltså till midjan och inte till låren och ett par strumpbyxor. Jag har en jeansskojorta redan i lång version men den beställde jag från ellos och det visade sig att den inte var så snygg som den såg ut på bilden + den var för lång, inte min smak med för långa grejer.
Jag vet inte om jag nämnt men jag ska klippa mig kortare snart, typ lite längre än till axlarna? (kan hända att pappa gör't ikväll) jag orkar inte ha lång hår, jag vill inte spara för det blir så jobbigt att ta hand om när man har lockigt hår, har man rakt så är det snyggt, dock inte för långt, till stjärten, big nono, haha. Sen börjar jag överväga att klippa lugg igen för det passar med kort hår och lugg, men aja ett steg i taget.
haha, nu kom Quattro och börja fjäska, det roliga är att han lägger huvudet under min arm när jag skriver och puttar upp den satt jag ska klappa honom istället? attentionwhore? nejrå, kärlek till Quattro ♥
PUSSS ♥
på bilden så har jag egentligen längre hår men den är redigerad så det klipptes ut, men jag vill klippa mig ungefär så kort som det ser ut där ! :)

kommentarer
posted by: MusicAndTea

Nej men gud vad underbart :D Klipp kort tkr lilla jag (A) Du kommer passa superduper bra i det pluttan!Love you girl! <3

2010-12-28 @ 11:31:07
hemsida: http://musicandtea.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback