galen natt .... eller inte

Tjenixen !
I inlägget under står det att kl. är kvart i fem, då gick jag och la mig och gissa när jag vakna ? ..................... (aa jag planerar på att göra skit många punkter) .... jag vakna två. Det kändes hur skönt som helst att verkligen få sova ut för en gångs skull utan mamma och pappas tjatande om att jag måste gå upp kl. 11 !
Pappa sov över hos en kompis igår så jag vet inte när han kommer hem idag men för hoppnings vis så lyckas han klämma in att klippa mig bland allt hans arbete som jag inte har någon aning om vad det är eller om det kommer bli nåt. Jag har glömt att skriva att här om dan var jag och syrran på en lång promenad med Quattro, vi gick hem till Tilde och gav hennes presenter och fick presenter ! Presenterna var såna där indiska pinnar som man tänder på (misstolka inte) och så kommer det rök som luktar ljuvligt, på riktigt, de där pinnarna luktade godis ! Jag typ dog när jag luktade. Till pinnarna fick vi två fina glasbehållare som vi tror att man lägger pinnarna i.
TACK TILDE ! ♥
PUSSS ♥
På bilden : Tilde, jag och syrran

kommentarer
posted by: MusicAndTea

Hahahaha snuttisar!!!Egentligen så hade rökelserna och ljuslyktorna ingenting med varandra att göra men jag antar att ni kan sätta rökelserna i dem :P <3

2010-12-28 @ 22:35:05
hemsida: http://musicandtea.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback