whatever

Hej, asså fyfarao vad min statistik sjunker! Jag har typ 0 besökare, men hörrni jag tycker att ni kan börja besöka den mer och framförallt k o m m e n t e r a mera! Det är ju skiitoligt ju :D

Idag slipper jag iaf ta ut the dog och probebly imorgon too :)) Thats nice bc its not roligt to take out the dog bc he is very jobbig. Haha man har ju sina amerikanska drag (eller inte)?
Men guys, jag har lärt in mig texten!! Omg nu ska jag skriva ner den och jag loooovar jag tittar inte på pappret ni får slå mig annar...okej det kan ni ju inte?xD Jag pallar inte skiva ner när jag snackar med någon annan utan bara det stycke jag säger själv i början:

Då och då händer det sig här på jorden att det föds ett litet barn med ett hjärta av guld. Du kanske tror att det är vem som helst som tvättar sina öron ordentligt men så är det inte. Det finns bara ett säkert sätt att få reda på vilka som bär ett sådant hjärta i sitt bröst. Du förstår, dem sjunker som stenar i vattnet och gud måste samla sina duktigaste änglar för att vakta över dem.

Käre gode gud, låt mamma bli frisk igen...


Yess, där har ni det och jag svär jag kollade inte i pappret! Jag vet, det är typ gud med ett x antal gånger och jag är inte religiös men det spelar väl ingen roll, jag har väl inte problem med att säga ordet gud för det? Det är ju bara en roll jag ska spela.

Imorgon är det ju valborg så jag drar till stan med antagligen, Pavlos, Aliki, Elviira, Ida och Linnéa venne om gustaf carl och filip också kommer? Tror iaf inte att vi kommer sitta och ha picknik vid forsränningen, fett tråkigt...

Men vi hörs typ, hejdå!:))

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback